Velkommen til WattWorld Norge AS elsykkelutleie

Enkel registrering!

Scroll ned og registrer en konto med betalingskort-opplysninger, verifiser kontoen, sett passord, og du er klar til å leie sykkel!
For å verifisere kontoen, sendes det en e-post med en link(sjekk i spamfilteret hvis du ikke har fått verifiseringsmail i løpet av noen minutter).
Da kontoen er klar, logger du deg inn og trykker på "Lei elsykkel"-knappen og følger instruksjonene.
Så enkelt er det!

Henting og retur av elsykkel

Med Smart-telefon:
Scan QR-koden på ladestasjonen, logg inn og trykk på "Lei elsykkel nå"-knappen. Scroll ned til grønt felt. Her ligger det nå en kode og et terminalnummer. Gå til angitt terminal. Vent til lampene for batteristatus på kontrollpanenelet slukker, slå inn koden. Lampen på toppen av ladestasjonen blinker rødt/grønt, låsen er nå åpen i ca 15 sekunder. Skyv sykkelen først forover, og trekk den deretter rett ut av ladestasjonen.

OBS: For å få frem "Lei elsykkel nå"-knappen må stedstjenester på telefonen være aktivisert.

Med elsykkelkort
Hold kortet foran WiFi-symbolet på kontrollpanelet til lampen på toppen blinker rødt/grønt, ta ut sykkelen.

Retur av sykkelen
Sett elsykkelen tilbake i en vilkårlig ladeport, lampen på toppen lyser gult, og da den har skiftet til fast grønt, er innlevering godkjent og leieperioden avsluttet.


HUSK Å RAPPORTERE EVENTUELLE FEIL OG MANGLER PÅ SYKLENE!

Priser fra ca 1.April til 31.10.20:

Nye priser fra og med 01. April 2020.
Modell:
WattWorlds ladestasjoner i Norge skal over på 100% elektronisk løsning. Dette medfører at vi faser ut abonnementsordningen siden det har medført litt problemer. Prisene pr time vil bli annonsert ved lansering.

Velg stasjon og sjekk tilgjengelighet